Weekendje weg in de Ardennen

Familie en vrienden

Dat Herberg Les Etables een perfecte plek is voor een weekendje weg met de hele familie of vriendengroep blijkt wel uit de vele positieve reacties die wij reeds ontvingen.
Er zijn voldoende kamers om alle opa's en oma's, ooms en tantes een eigen kamer te geven. De kleinere kinderen kunnen bij de ouders op de kamer en de grotere kinderen lekker met zijn allen bij elkaar op de grote zolder kamer. Of het nu om een jaarlijkse reünie, een verjaardag of een huwelijksjubileum gaat, wij zullen uw weekendje weg in de Ardennen perfect verzorgen. U bent op uzelf en wij vullen uw verblijf in overleg met u in waar het om de verzorging gaat. ‘s Avonds gezellig samen eten of BBQ-en s' morgens een uitgebreid ontbijtbuffet en indien u wenst een lunch of lunchpakket.

Groepsarrangement

Weekendje weg op maat

Voor families of vriendengroepen houden we de groepsaccommodatie exclusief als u met minimaal 19 personen bent. Ook als het gezelschap kleiner is bieden wij mogleijkheden om de gehele accommodatie exclusief voor uw groep te boeken.

Groepen tot 12 personen
Direct naast herberg Les Etables ligt ons vakantiehuis De School van Bonnerue. Met deze schitterende vakantievilla hebben wij onze groepsaccommodatie uitgebreid sinds 2012. Indien u met een groep van maximaal 12 personen bent is dit wellicht een leuke optie. U kunt het vakantiehuis in zijn geheel huren en zelf de verzorging op u nemen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om uw verblijf door Les Etables te laten cateren.

Grotere groepen tot 35 personen
Voor grotere groepen tot 35 personen bieden wij de mogelijkheid om een groepsarrangement te boeken in Les Etables en De School van Bonnerue samen. Een deel van de deelnemers slaapt in Les Etables en een deel in de gite ‘De School’ , de groep eet gezamenlijk Les Etables.
Wij hebben alles in huis om van uw evenement een succes te maken. Of het nu om een zakelijke bijeenkomt gaat of een feest in de familiale sfeer, wij maken een passend programma op maat en denken graag met u mee over een geschikte dag invulling, een activiteiten programma, de catering en de aankleding van het geheel.

Meer informatie over weekendje weg in de Ardennen

Stuur ons een email met uw aanvraag. Denk er daarbij aan om het juiste aantal personen te vermelden en de leeftijden van de kinderen, zodat wij een gepaste offerte kunnen maken.
  • Les Etables
  • Les Etables
  • Les Etables
  • Les Etables
  • Les Etables
  • Les Etables
  • Les Etables
  • Les Etables
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×