Over ons

Even voorstellen

Wij zijn Rob van der Meer en Corina van Laerhoven

In 1996 verruilden wij het stadse leven in Nederland voor een leven in de Belgische Ardennen. Samen verbouwden wij eigenhandig een vervallen boerderij tot gastenverblijf en trainingslocatie voor de teamtrainingen. Al ruim 10 jaar ontvangen wij met veel passie en gedrevenheid onze gasten. Mensen voelen zich snel thuis in Les Etables en dat is voor een heel belangrijk gegeven. De langgekoesterde wens om onze locatie uit te breiden met een professionele, multifunctionele trainingsruimte ging in 2012 in vervulling met de uitbreiding met De School van Bonnerue.

Een nieuw begin

Corina, gastvrouw in Les Etables

Is een geboren creatieveling en trok al op jonge leeftijd naar Amsterdam om een opleiding als modeontwerpster te volgen aan de kunstacademie. Ruim 8 jaar wekte zij als stylist in de commerciƫle modebranche. De omslag om naar de Ardennen te verhuizen en een bed and breakfast te beginnen was geen lang gekoesterde droom, maar kwam op haar pad op het juiste moment. Corina runt de keuken van de herberg. In de zomermaanden organiseert zij in, samenwerking met een aantal gedreven docenten leuke zomerworkshops op het gebied van kunst en ontspanning.

Rob, gastheer en tevens teamcoach

Na een studie als werktuigbouwkundig ingenieur heeft Rob jarenlang zijn creatieve geest vrij baan gegeven als zelfstandig technisch ontwerper. Zijn talent om mensen te verbinden maakte dat hij in 1995 besloot om zich verder te ontwikkelen als teamcoach. Ervaringsgericht leren in de natuur, met outdoor activiteiten als middel, bleek de leermethode die het beste paste. Met de opleidingen DPLO en LETO van Mangement Drives breidde hij zijn kennis uit.

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×